Aptus All in One – Pellet

6.00

Aptus All In One Pellet so 100% organsko gnojilo v obliki briketov. Primerni so predvsem za gojenje zunaj. Vašim rastlinam zagotavljajo vsa potrebna NPK gnojila, mikroelemente, L-amino kisline in biostimulante, ki s počasnim sproščanjem, do 12 tednov oz. 3 mesece oskrbujejo vaše rastline.

Aptus organski peleti so super za gojenje zunaj. S počasnim sproščanjem, do 12 tednov oz. 3 mesece, vašim rastlinam zagotavljajo vsa potrebna NPK gnojila, mikroelemente, L-amino kisline in biostimulante.

Z uporabo Aptus peletov All In One bodo vaše rastline pravilno preskrbljene z vsemi hranili in tako odporne na mnoge stresne dejavnike iz okolja. Njihova uporaba je zelo enostavna, vmešamo jih v prst med presajanjem rastlin ali jih kasneje dodamo, na zgornjo plast in enostavno zalivamo z vodo ali deževnico.

 KAJ VSEBUJEJO PELETI  ALL IN ONE?

  • Optimalno razmerje hranil NPK, magnezij (Mg) in žvepo (S).
  • Organsko vezane mikroelemente kot so bor (B), železo (Fe), mangan (Mn), cink (Zn)
  • L-aminokisline

 UPORABA IN DOZIRANJE:

  • … za kratko kultivacijo (3 mesece)… Zmešajte 50-100 ml peletov v zemljo med presajanjem sadik ali jih naknadno posujte povrhu prsti.
  • … za daljšo kultivacijo (6 mesecev)… Zmešajte 50-100 ml peletov v zemljo med presajanjem sadik ali jih naknadno posujte povrhu prsti, po 2 mesecih posujete enako količino peletov po vrhu in dobro zalijte.

1L peletov je dovolj za popolno oskrbo 10-15 rastlin, ali še več!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.